Gyakran Feltett Kérdések

Maximus a férfierő termékről feltett kérdések és válaszok…

Milyen előnnyel jár, ha a Maximust fogyasztja?
A Maximus férfierő a szervezet teljesítőképességét segíti természetes hatóanyagai által. A férfiak 30 éves korától jelentősen nő a napi stressz, a fokozott szellemi és fizikai megterhelés, ami kimerültséget eredményez. Bár a férfiak étrendjében a nagyobb kalóriaigény és a nagyobb porciók fogyasztása miatt több a vitamin és nyomelem, mint a női táplálkozásban, de a férfiaknak mégis kiegészítésre van szükségük a fokozott fizikai igénybevétel (sport, nehéz fizikai munka), stresszes életvitel és nem elégséges tápanyagbevitel miatt. A testi, szellemi fáradtság, a kiemerültség leküzdésére, az immunrendszer erősítésére és a szexuális élet támogatására feltétlen segítséget jelentenek a Maximus készítmény hatóanyagai. A Maximus a kétféle ginszeng és a Ginkgo biloba hatóanyagai révén oldani képes a stresszes állapotot.
Miért éppen ezek a hatóanyagok vannak benne?
A Maximus prémium teljesítményű formula, az L-arginin, ginszeng, ginkgo, antioxidánsok és B-vitamin komplex hatóanyagai egymás hatását erősítve, szinergisztikusan működnek a férfi-vitalitás, a teljesítőképesség, az erőnlét , valamint a szexuális fitnesz támogatása érdekében. A készítmény 13 vitamin és ásványi anyag napi szükségletét biztosítja.
Az L-arginin a szervezetben nitrogén-oxiddá (NO) alakul, amely kitágítja az ereket és fokozottabb vérkeringést eredményez. Ezáltal növekszik az izmok vérellátása, így az oxigénellátottsága is. Ennek következménye a megnövekedő izomteljesítmény. Sportolók gyakran fogyasztanak L-arginint, amely az izomépítésben nyújt segítséget. Az NO általi jobb véráramlás, jobb oxigénellátottság kedvező az agyban, valamint a genitális szervekben is. Ezáltal növeli a szexuális vágyat és teljesítőképességet. Az L-arginin stimulálja pár alapvető hormon, az inzulin és más anyagok felszabadulását a testben.
A két ginszeng (koreai és amerikai ginszszeng) segíti a nitrogén-oxid termelődését az L-argininből, ezáltal fokozza a szervezet energiáját, az állóképességet és a kitartást, valamint közvetve támogatja a szexuális funkciókat. A szexuális teljesítmény csökkenése esetén kedvező hatást tudnak kifejteni. A ginszeng és a ginkgo biloba növeli a vitalitást, javítja a közérzetet, együtt támogatják a periferiális véráramlást és a mentális aktivitást. A biloba hozzájárul a jó halláshoz és látáshoz. Külön érdemes kiemelni a koreai ginszenget, amelyet hagyományos erősítőszerként ajánlanak az állóképesség és a férfienergia növelésére, valamint a szervezet pihentetésére fizikai-szellemi kimerülés esetén.
A B-1, -2, -6 és B12 -vitaminok részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, részleges hiányuk csökkentheti a teljesítőképességet. A B6 és a B12 vitaminok a tesztoszteron szint fenntartásában, a multifunkciós folsav (B9) az agy és az idegrendszer működésében is fontos szerepet játszik. A C- és E-vitaminok támogatják a sejtek, így a spermiumok védelmét is, az oxidatív stresszel szemben. Az A-vitaminnak a sejtek specializálódásában van szerepe.
A szelén és a cink összetevők a normál és egészséges sejtosztódás segítése mellett hozzájárulnak az egészséges tesztoszteron-szint fenntartásához, amit kiegészít a B6-vitamin hatása a hormonaktivitás szabályozásában. A szelén fontos szerepet tölt be a reproduktív szervek működésében, a spermaképződésben.

Kiknek ajánlott a Maximus készítmény?
A Maximus férfierő készítmény intenzív gyógymódok természetes alternatívája, amelynek nincsenek mellékhatásai. Mint étrend-kiegészítő, fokozatosabb, szelídebb hatású, mint a gyógyszerek. A készítménynél a hangsúly az egészség, a vitalitás, a közérzet, a teljesítőképesség optimalizálásán van, nem pedig betegségek kezelésén. A készítmény a 30 év feletti fiatal férfiknak segítséget nyújt a hormonaktivitás szabályozásában, a napi stressz oldásában, az erőnlét fokozásában. Idősebb, sőt idős korú férfiaknak is ajánlható a Maximus a testi- és szellemi erőnlét javítására, az izommunka és hormonaktivitás támogatására, valamint a vérkeringés fokozásával a szervek jobb oxigén és tápanyag-ellátottságára. Segítséget jelent a tesztoszteronszint, a hormonaktivitás szabályozásában.

Miért ajánlott fiatalabb férfiaknak?
A 30-as és 40-es éveiben járó férfiakra nagy teher nehezedik, ha versenyben akarnak maradni, sikeresek lenni mind a munkahelyen, mind a privát életében. A testi erőnlét alapfeltétel, hogy fel tudják venni a harcot a munkahelyi stresszel és nyomással. Előbb-utóbb testükben hiány lesz ebből vagy abból a vitaminból, nyomelemből, amit a Maximus naponta pótolni tud. A ginszeng és ginkgo kivonatai jó hatásúak a napi stresszes nyomással szemben. Segítik a testi, mentális relaxálást, amely feltétlen szükséges a munkavégzés mellett a családi élet harmóniájához, a párkapcsolat minden területéhez. Segítséget jelenthet a tesztoszteronszint, a hormonaktivitás szabályozásában, az egészséges speriumképződésben.

Miért ajánlott idősebb férfiaknak?
A férfiak teljesítőképessége fokozatosan csökken a korosodással, ami mind a mentális, mind a fizikai teljesítőképesség csökkenéséhez vezet. Szükség van az izmok, az agyműködés támogatására, amire a Maximus férfierő kedvező hatással van. A készítmény növény-kivonatai, L-argini-tartalma fokozza a szervezet vérkeringését, az oxigén- és tápanyagellátottságát. A kétféle ginseng és a Ginkgo biloba hatóanyagai növelik a vitalitást, javítják a közérzetet, együtt támogatják a periferiális véráramlást, a mentális aktivitást, ezáltal a stresszes hatások könnyebb elviselését. A készítmény összetétele segíti a kedvező tesztoszterin-szintet, a férfi szexualitást. A szexuális aktivitásra kedvező hatással van.
A készítmény vitamin és nyomelem tartalma naponta biztosítja ezek szükséges mennyiségét a férfiszervezet számára.
Az OÉTI kérésére akkreditált független laboratórium analízisadatai igazolták, hogy a Maximus-férfierő nem tartalmaz szintetikus potencianövelő hatóanyagokat: efedrin, yohimbine, sildenafil, tadalafil, verdanafil, foszfodiészteráz-inhibitorok vagy más gyógyszerhatóanyagot.

Miért fontos a Maximus szedése?
A MAXIMUS-férfierő speciálisan férfiak számára összeállított vitaminkészítmény, mindazokat a létfontosságú vitaminokat és nyomelemeket tartalmazza, amelyek napi pótlása feltétlenül szükséges a férfiak egészsége, fittsége, biológiai funkciói szempontjából. A szellemi, fizikai erőnlét, teljesítőképesség és normál hormonaktivitás támogatására növény-kivonatokat és arginin összetevőket tartalmaz.
Rendszeres naponkénti alkalmazása minden férfi számára javasolt. Hatóanyag-kombinációja kiemelten hasznos fokozott fizikai és szellemi megterhelések idején, idősödő korban, a szexuális aktivitás támogatására. Ajánlott sportolóknak az izomtevékenység támogatására.

Mit fog érezni, hogy ha szedni fogja?
A MAXIMUS-férfierő az USA-ban potencianövelő étrend-kiegészítőként van forgalomban. Hatását klinikai vizsgálatok igazolták: folyamatos szedése (dupla dózist alkalmaznak) egyenletes, normál potenciált, testi, szexuális fittséget eredményez.
A rendszeres fogyasztása energizálást eredményez, egyre kevésbé lesz kimerült a nap végére, kedve lesz a napi tevékenységeihez, a társasági élethez, szórakozáshoz. A fejfájások gyakorisága egyre csökkenhet, a környezeti nehézségek nem okoznak feltétlen stesszt. Tapasztalhatja az intim vágy gyakoribb jelentkezését, segítségként jelentkezhet a hálószobában.

Mennyi idő múlva érzi a hatását?
A Maximus férfierő étrend-kiegészítőből napi 3 kapszulát javasolt bevenni étkezés után egyszerre vagy 3×1-et elosztva a napi étkezések után. Javasoljuk, hogy legalább négyhetes Maximus-kúrát tartson, ezalatt a fentebb felsorolt kedvező hatások apránként jelentkeznek. Szexuális életre gyakorolt kedvező hatása két hónap alatt fejlődik ki, amely tartós marad a termék folyamatos szedésével.

A Maximus hatásának tudományos alátámasztása
A MAXIMUS-férfierő az USA-ban 20 éve étrend-kiegészítőként van forgalomban. Összetételét és a készítménnyel elért klinikai eredményeket szabadalommal védték (1). Hatását klinikai vizsgálatok igazolták: folyamatos szedése egyenletes, normál potenciált, testi, szexuális fittséget eredményezett. A rendszeres fogyasztása nem csak a hálószobában tud segítő hatású lenni, hanem a mindennapokban a fáradságos napokban növekvő energiát is tud nyújtani természetes módon, természetes hatóanyagaival.
Az L-arginin a klinikai adatok szerint értágítóként működik, sok ember L-arginin készítményt szed a szív-és ér-rendszeri állapotának támogatására és az erekciós rendellenességek kezelésére (2).
Számos klinikai vizsgálat szerint a készítmény ginszeng és ginkgo biloba komponensei segítik a stresszmentes állapot elérését, fenntartását (3).

 

Referenciák:
US20050196470A9
Natural Medicines, 2017, Sept. 7.
Journal of Pharmacological Sciences, 2003, 93 (4), 458.

Flexi-Maxi - ízületi érzékenységre